Majoritatea sportivilor vor face aproape orice pentru a-și intensifica jocul și a deveni mai buni, mai mari, mai rapizi și mai puternici. Dar cea mai recentă metodă de performanță și recuperare din lumea sportului nu îți cere să faci absolut nimic.
În lumea noastră alertă, găsirea unor metode eficiente de a atenua stresul și anxietatea este mai importantă ca niciodată. Printre diversele tehnici de relaxare care câștigă popularitate, terapia prin plutire se remarcă datorită abordării sale unice și beneficiilor profunde.
Am parcurs un drum lung în societatea vestică în ultimul deceniu, de la a vedea meditația ca pe o activitate de nișă pe care cei mai mulți oameni o credeau că „nu este pentru ei”, până la căutarea pe scară largă a modalităților de a o încorpora în viața noastră de zi cu zi. Aplicațiile de meditație, cursurile de yoga și meditație sunt acum ceva obișnuit pentru mulți dintre noi.
În articol, vom explora conceptul de durere cronică, vom analiza principiile Terapiei prin Plutire și vom examina beneficiile potențiale ale acestei paradigme emergente pentru ameliorarea durerii cronice.
Terapia prin plutire, cunoscută și sub numele de Terapie prin Privare Senzorială sau, pur și simplu, Floating, a fost descrisă ca având beneficii în reducerea anxietății din mai multe motive:
Salutare! Da-mi cateva motive pentru care as incerca Terapia prin Plutire aka Terapia prin Privare Senzoriala.
Terapie prin plutire. Sună ușor, odihnitor și benefic, atât mental, cât și fizic. Dar există câteva lucruri de care merită să ții cont pentru a obține tot ce este mai bun din primele experiențe de plutire.
Terapie prin Plutire si Masaj, cele două terapii te pot ajuta să obții o îmbunătățire semnificativă a viații de zi cu zi. De ce anume? În acest articol poți afla de ce aceste două modalități, aparent foarte diferite, ar putea fi rutina ideală prin care să ai grijă de tine.
despre Terapia prin Privare Senzorială sau Floating putem citi că te poate transforma într-un fel de Superman sau că te poate vindeca de afecțiuni din cele mai variate. Fiind de relativ puțină vreme ajunsă în România, cred că este bine să ne întrebăm: Ce este adevărat? Am apelat la unul dintre puținele mijloace care poate aduce consens: știința!
Atunci când calculatorul sau telefonul încetinește, deoarece sunt deschise prea multe taburi, trebuie să-l închizi și să-l repornești. Când routerul tău WiFi începe să piardă semnalul, primul pas pe care îl facem pentru a depana este să îl resetăm. Aproape orice dispozitiv din lumea modernă începe să funcționeze din nou după ce a fost deconectat și repornit.