Proprietățile vindecătoare ale sărurilor Epsom

sare Epsom

OVO Float Center folosește săruri Epsom de grad farmaceutic în bazinele de plutire. Dar s-ar putea să vă întrebați care sunt beneficiile sărurilor Epsom și de ce sunt esențiale pentru a oferi cea mai bună experiență a privării senzoriale.

Sărurile Epsom sunt folosite de secole pentru curățare, probleme digestive, stimularea drenajului limfatic, tratarea inflamațiilor și ridicarea nivelului de magneziu din organism. Fiecare celulă din corpul tău are nevoie de magneziu pentru a funcționa. Magneziul, o componentă majoră a sării Epsom, ajută și la reglarea activității a peste 325 de enzime. Magneziul îndeplinește, de asemenea, un rol vital în orchestrarea multor funcții corporale, de la controlul muscular și impulsurile electrice la producerea de energie și eliminarea toxinelor.

Nivelurile de magneziu din organismele noastre au scăzut cu cel puțin jumătate în secolul trecut din cauza schimbărilor din agricultură și dietă. Agricultura industrială a epuizat magneziul din sol, iar dieta tipică conține doar o fracțiune din magneziul consumat de strămoșii noștri. Aproximativ 50% din populație nu îndeplinește consumul recomandat pentru aportul dietetic de magneziu. De fapt, magneziul se și epuizează mai repede din corpul nostru acum datorită concentrațiilor ridicate de grăsimi, zahăr, sare și proteine ​​găsite în dietele moderne.

Specialiștii din domeniul sănătății raportează despre creșterea nivelului de magneziu și sulfat poate:

  • Îmbunătăți sănătatea inimii și a circulației și poate reduce riscul formării cheagurilor de sânge, reducând în același timp tensiunea arterială și îmbunătățind consumul de oxigen.
  • Elimina toxinele și metalele grele din corp, ajutând organismul să reducă substanțele nocive și să îmbunătățească absorbția nutrienților.
  • Ajuta mușchii și nervii să funcționeze corect prin reglarea electroliților. Calciul este principalul conductor al curentului electric din organism, iar magneziul este necesar pentru a menține un nivel adecvat de calciu în sânge.
  • Reduce stresul și îmbunătățiți somnul și concentrarea. Magneziul este necesar pentru ca organismul să genereze niveluri adecvate de serotonină.
  • Preveni sau ușura migrenele.

Plutirea într-un bazin de plutire cu o soluție de sare Epsom este unul dintre cele mai eficiente mijloace de a face ca magneziul din corpul dvs. să fie ușor disponibil. În timpul terapiei prin plutire, magneziul este absorbit prin piele datorită difuziei moleculare naturale. De asemenea, corpul tău reglează și optimizează în mod natural nivelurile de magneziu, astfel încât să nu existe niciun efect de suprasarcină.

Experimentează efectele vindecătoare ale sării Epsom în timpul unei sesiuni de terapie prin plutire de 60 sau 90 de minute, într-unul dintre bazinele noastre de privare senzorială sterilizate, fără contact cu alte persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *