Prima ta plutire: Ce să NU faci

terapie prin plutire relaxare profunda

Îți amintești de prima dată când încerci ceva nou? Sentimentul de entuziasm și nervozitate îmbinate într-unul singur poate fi destul de puternic. Prima dată când plutești va fi una dintre acele amintiri pe care îți va fi greu să le uiți. Poate ați auzit despre asta de la un prieten, sau printr-o revistă de vreun fel, sau poate ați avut un interes specific, dar nu ați avut încă șansa să și încercați. Oricare ar fi motivul, aici îți vom oferi câteva informații despre cum să ai cea mai bună sesiune de floating posibilă.

Mai jos ai o listă simplă de urmat cu exact ceea ce nu trebuie făcut înainte de prima ta ședință:

COFEINĂ:

Renunțați la cafea, ceai și sucuri carbogazoase cu câteva ore înainte de ora programării; în schimb, un pahar de apă pentru o hidratare optimă este mereu o variantă bună. Starea de alertă de pe urma consumului de de cafeină ar putea împiedica corpul și mintea să se relaxeze pe deplin în timpul plutirii. Lasă-ți corpul să profite de acest moment și de răsfățul profund pe care îl oferă ședința de terapie prin plutire și vom avea un ceai fierbinte pregătit pentru tine când vei ieși (fără cofeină, desigur)

RAS/EPILAT:

Sări peste bărbierit și lăsați păduricea acolo unde îi este locul! Bărbieritul înainte de plutire poate provoca o senzație de mâncărime în timpul sesiunii, care îți va menține mintea preocupată și activă, în loc de relaxată și meditativă.

VOPSEA:

Ne plac toate culorile curcubeului, dar nu și atunci când se scurg în prețioasa noastră apă sărată. Dacă aveți avut o programare recentă la vopsire (și prin recenta înțelegem atunci când culoarea încă se mai duce la duș), te rugăm să reprogramezi ședința până când vopseaua nu mai se duce atunci când e udă. Sarea din soluția noastră poate diminua recenta schimbare de culoare și nu este distractiv pentru nimeni. În schimb, te poți bucura după stabilizare de beneficiile magneziului pentru păr, piele și unghii. 

CONSUM EXCESIV:

Consumul excesiv de alimente cu zahăr sau grăsimi, înainte de plutire, poate provoca greață în timpul sesiunii. Îți recomandăm să iei o gustare mai ușoară și să te bucuri de o masă completă după programare. Ai fi surprins cât de foame ți se poate face după doar 60 de minute și cât de delicioase pot fi mâncărurile în momentul în care simțurile sunt acutizate post plutire..

STROPITUL:

Evită să stropești astfel încât apa sărată să ajungă în ochi. Nu îți atinge fața în timpul plutirii. Ai încredere în sfaturile noastre, sarea găsește mereu o cale. Ai un prosop și o sticlă cu apă proaspătă în bazin pentru cazul în care totuși ajung câteva picături în ochi.

Când suntem la început ne adaptăm și poate facem câteva greșeli. Cu toții facem greșeli în perioada de început și adaptare (se întâmplă și celor mai buni dintre noi). Am considerat că este important să vă oferim o listă cu toate aceste lucruri pe care să nu le faceți înainte de plutire, astfel încât prima ședință să fie una în care să vă simțiți cât mai bine.

Plutiri line!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *