Oferă experiența plutirii de Sf. Valentin (sau Dragobete)

pachet duo - cadoul perfect st. Valentin

Mulți dintre noi migrează de la oferirea de cadouri materiale la oferirea de experiențe, urmând un trend minimalist. Ideea din spate este că experiențele, aventurile și timpul de calitate au mai multă valoare decât hainele, jocurile sau alte obiecte fizice. Experiența plutirii este o experiență excelentă pentru acest tip de mindset, iar până pe 24 februarie pachetul Duo are un discount de 20% daca folosești codul ‘duo’ la achiziționarea unui pachet sau voucher cadou.

Mai puțină aglomerație și dezordine

De câte ori ai primit cadouri de care nu aveai neapărat nevoie sau pe care nu le doreai în mod special, iar acum simți o obligație să le păstrezi, măcar pentru o vreme? Iar când persoana care l-a oferit trece pe la tine, o poți face să se simtă bine arătându-i că încă îl ai? Fără să îți dai seama, lucrurile se adună imediat și multe dintre ele sunt păstrate fără un motiv întemeiat. A oferi cadou o experiență înseamnă și că nu se adaugă un altceva mormanului deja crescut de obiecte fizice relativ inutile, poate crescut puțin prea mult, .

Construiește amintiri

O activitate precum plutirea este ceva ce îți vei aminti. Îți poți împărtăși experiența în povestirile spuse prietenilor. Iar dacă plutești alături de cineva în bazinele de privare senzorială poți împărtăși experiența după. Și, din experiența noastră, de multe ori, felul în care trăim timpul petrecut în bazinul de plutire este perceput destul de diferit. Să te bucuri de o ședință de terapie prin plutire cu altcineva și să împărtășești experiența poate fi destul de interesant și nou. Amintirile, în special bazate pe ceva unic cum este Floating, vor dura, probabil, mai mult decât plăcerea pe care o simțim când primim majoritatea obiectelor fizice.

Continui trendul sustenabilității

Împreună cu evitarea aglomerării obiectelor în viața ta, atunci când alegeți o experiență pentru tine și pentru cei apropiați, factorul sustenabilității poate fi important. Încercăm să menținem centrul nostru într-o zonă responsabilă din punct de vedere ecologic. Ceaiurile oferite după plutire în recepția noastră sunt organice. Ambalajele, de tot felul, le reciclăm sau, când este posibil, le refolosim. Oferim dopuri de urechi de unică folosință, dar recomandăm clienților să le păstreze și, dacă nu le uită acasă când revin, să le refolosească. Oferim prosoape, iar cei conștienți ecologic dintre cei care ne vizitează folosesc de obicei unul singur, reducând necesarul de energie și apă igienizării lor.

Faci ceva bun pentru tine

Există o mulțime de activități ce pot fi oferite cadou, unul dintre posibilele motive pentru a alege terapia prin plutire este că se simte atât de bine! Experiența plutirii – floating – poate fi un instrument de reducere a stresului, poate îmbunătăți somnul, reduce durerile cronice, detoxifia și poate ajuta la o claritate crescută a gândirii. Poți citi mai multe despre beneficii aici.

Că este vorba de Sf. Valentin sau de tradiționalul Dragobete, perioada poate fi o ocazie bună să aduceți în viețile voastre o experiență inedită și, poate, nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *