Floating: Rețeta

ingrediente terapie prin plutire

CARE ESTE REȚETA PENTRU O SĂNĂTATE MAI BUNĂ?

Ne punem această întrebare atât de des și, totuși, este destul de simplu. Sare. Fără greutate. Meditaţie. Aceste trei ingrediente oferă un echilibru perfect, astfel încât să îți ajuți corpul și, în general, ca sănătatea să înflorească. Acum, să condimentăm și să descompunem cele trei elemente fundamentale ale rețetei din spatele privării senzoriale.

TIMP TOTAL DE PREPARARE: 60 DE MINUTE. INGREDIENTE:

CEL MAI IMPORTANT DINTRE CELE TREI INGREDIENTE DIN ACEASTĂ REȚETĂ ESTE SAREA!

Fără sare, nu există nicio plutire. Sarea ajută la extragerea toxinelor din corp, ameliorează tensiunea musculară și crampele, pe lângă faptul că vă menține pielea sănătoasă. Fiecare bazin de plutire are 500 de kilograme de sare dizolvate în 800 litri de apă, ceea ce face ca soluția de sare să aibă o densitate de aproximativ 30%. Pentru a fi și mai specific, sarea pe care o folosim în bazinele noastre de plutire este sulfatul de magneziu, cunoscut și sub numele de sarea Epsom. Magneziul este un nutrient esențial pentru o sănătate generală mai bună, aproximativ 60% din magneziul din corpul nostru este doar în oase! Susține sistemul imunitar, menține oasele, mușchii și articulațiile puternice și ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge.

AL DOILEA INGREDIENT!

Acesta este mai mult un tip de ingredient experiențial: senzația de plutire sau de lipsă a greutății. La începutul ședinței de terapie prin plutire, când te îndinzi pentru prima dată, veți simți cum corpul tău cum se ridică până la suprafața apei. Această senzație de imponderabilitate este unică experienței floating-ului. În această stare cu gravitație zero, nu există puncte de presiune pe corp și simți că te odihnești deasupra unui nor.

INGREDIENTUL FINAL SE REFERĂ LA MAI PUȚINĂ DISTRACȚIE ȘI MAI MULT ZEN.

Temperatura pielii soluției (aceeași cu a pielii) păcălește creierul pentru a pierde cognitiv granițele dintre corpul nostru și apă, oferind un sentiment de unitate. O oră de tăcere în gravitație zero ajută corpul să scadă producția de cortizol, un hormon al stresului și, invers, crește relaxarea. Când plutim, creierul nostru poate intra în stări de pace foarte profunde, uneori chiar experimentând stările undelor cerebrale theta sau delta. În aceste stări de somn profund putem visa sau ne putem odihni în nimicul lui a doar fi.

Terapia prin plutire a ajutat milioane de oameni să răzbească prin afecțiunile lor mentale, fizice și emoționale: de la depresie și anxietate la fibromialgie și dureri cronice. Există o gamă largă de efecte pozitive care sunt raportate în urma timpului petrecut în bazinul de plutire și oamenii încep în sfârșit să observe că această rețetă de wellness ar putea fi ceva de adăugat în rutina lor.

Deci, o sănătate mai bună și o persoană mai fericită în doar 60 de minute?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *