COVID a crescut stresul și anxietatea. Îți poți restabili bunăstarea mentală și fizică la OVO Float.

Pe măsură ce țara urmează să înceapă să se redeschidă, începem să asistăm la realitățile fizice și psihologice pe care pandemia COVID-19 le-a lăsat în urmă. Sunt deja luni bune de distanțare socială, combinate cu știrile zilnice, au avut un impact incontestabil asupra sănătății mintale, în special creșterea stresului și anxietății.

Fie că stresul vine din îngrijorarea cu privire la sănătatea celor dragi, din incertitudine financiară sau din încercarea de a echilibra munca și școala acasă, românii se aproprie de ieșirea din pandemie într-o stare mentală mai fragilă ca niciodată. Deci, cum poate fi restabilit echilibrul? Găsirea lui printr-o ședință de terapie prin plutire poate fi o modalitate minunată de început.

Diminuare a stresului și anxietății dovedite științific

OVO Float Center a fost înființat pentru a oferi alinare pentru  afecțiuni fizice și mentale printr-o abordare holistică – terapia prin plutire. Abordarea perfect naturală este dovedit științific că ameliorează o gamă largă de afecțiuni, inclusiv inflamația, durerile cronice ale mușchilor, artrita, tulburările de somn și stresul.

Plutește fără efort într-o sesiune de o 60 sau 90 de minute în bazinele noastre de plutire. sterilizate, fără contact social, care oferă un mediu redus senzorial și fără gravitație, restricționând sursele externe de distragere a atenției pentru o formă de terapie prin stimulare redusă sau REST (Restricted Environmental Stimuli Therapy). Fiecare bazin de plutire este umplut cu 500 de kilograme de săruri Epsom și 800 litri de apă ce creează o soluție de sare de 30%, permițând plutirea fără efort. Sărurile Epsom sunt cunoscute pentru efectele de vindecare precum tratarea inflamației articulațiilor și mușchilor și diminuarea durerilor cronice în zone precum gâtul și spatele. Nivelul ridicat de sare Epsom este excelent pentru piele, păr și unghii, acționând ca un exfoliant, în timp ce extrage toxinele și acidul lactic pentru a reduce stresul și a relaxa corpul.

Soluția din bazine este perfect încălzită la temperatura corpului și oferă o senzație de lipsă de greutate, promovând beneficii psihologice precum sentimentul de pace interioară. În timpul terapiei prin plutire, creierul generează unde cerebrale theta, asociate cu relaxarea profundă și visarea, creativitate și stres redus. Acest lucru permite o creștere naturală a dopaminei și a altor neurotransmițători, ceea ce creează sentimente de euforie care ajută la relaxarea mentală. O oră de gravitație zero și distrageri zero scade producția de cortizol, un hormon al stresului, lăsând plutitorii să se simtă înviorați, senini și cu un profund sentiment de calm.

Bunăstarea ta este importantă

Pentru mulți, terapia prin plutire este o componentă integrată a programului lor de gestionare a durerilor și a dispozițiilor mintale. Angajamentul nostru față de sănătatea, siguranța și bunăstarea clienților și membrilor echipei noastre este neclintit. Pe măsură ce restricțiile or să se ridice, multe centre care se ocupă cu sănătatea fizică și mentală se redeschid cu program întreg în întreaga țară pentru a oferi servicii vitale celor care au nevoie de ele acum mai mult ca niciodată. Holistice și clasice. În timp ce bazinele noastre de plutire sunt inerent sterile și nu implică contact social, am implementat protocoale de curățare și proceduri sociale și mai stricte pentru a menține siguranța tuturor. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim terapia prin plutire, în curând la capacitate maximă, și să vă ajutăm să vă apropiați de o stare cu mai puțină durere, stres, anxietate și un somn mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *